De kracht van online aanwezigheid

WEB

CREATIVE

Spam effectief blokkeren is tegenwoordig een complexe taak, die geavanceerde systemen vereist voor effectieve filtering. Uit feedback van onze klanten bleek dat ongewenste e-mails met het gebruikelijke spamfilter soms toch de inbox bereikten. Bij DSR Commerce streven we er voortdurend naar onze service voor onze klanten te verbeteren en we zijn blij dat we nu goed nieuws kunnen delen!

We hebben een nieuw, geavanceerd spamfilter geïmplementeerd in onze infrastructuur. We hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van de spamfilter-software van SpamExperts. Dit is een premium dienst met hogere kosten, maar SpamExperts staat bekend om haar excellente prestaties in spamfiltering.

Kosteloos beschikbaar voor alle hostingpakketten

Omdat wij van mening zijn dat een effectief spamfilter de standaard zou moeten zijn, gaan we nu voor alle hostingpakketten het premium spamfilter kosteloos aanbieden!

Hoe functioneert het spamfilter?

Het nieuwe spamfilter kan worden beschouwd als een extra beschermlaag. Voorheen werd spam afgehandeld door de filtering-software op de hostingserver van DSR Commerce zelf. Nu wordt dit gedaan op afzonderlijke servers. We gebruiken twee servers (Filtering Servers) specifiek voor het filteren van e-mails. Deze servers zijn volledig geïntegreerd in ons netwerk, wat betekent dat je mail niet eerst via servers van derden gaat. Op deze servers draait de geavanceerde software van SpamExperts om je e-mail effectief te filteren. Wanneer een e-mail een van deze servers bereikt, zal de filtersoftware bepalen of de e-mail op basis van geavanceerde algoritmes als spam moet worden gemarkeerd of dat het een geldige e-mail is. Als de software oordeelt dat de e-mail geldig is, wordt deze doorgestuurd van de filterserver naar de eindbestemmingsserver (Destination Server), waar jouw hostingpakket draait.

Als het spamfilter echter oordeelt dat de ontvangen e-mail als spam moet worden gemarkeerd, wordt deze niet doorgestuurd en blijft deze op de filterserver in een aparte quarantainemap. Je hebt ook de mogelijkheid om deze e-mails zelf te bekijken.

Bekijk de onderstaande video voor een meer gedetailleerde technische uitleg over hoe het spamfilter werkt. Let op, deze video is in het Engels.

0 Comments

Submit a Comment