BRV BV

WEB

CREATIVE

Case Study

Ontdek de Groene Magie van BRV – Nu op hun Gloednieuwe Website

Verken de wereld van BRV, de meesters in tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Met hun nieuwe website duik je direct in hun schat aan kennis en ervaring, rechtstreeks van je eigen scherm.

Laat je betoveren door hun groene magie en zie jouw tuindromen tot leven komen!

Details

Bedrijfsnaam: BRV B.V
Oplevering: 2022

BRV, een fusie van de bedrijven Boere, Rietberg en Verboom, heeft meer dan 50 jaar ervaring in hoveniers, loon- & grondwerken. Ze staan bekend om onze kwaliteit in het werken met zowel particuliere als bedrijfstuinen. Hun expertise in tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud. Bij BRV staat uw wens centraal.

Uitdaging van de Klant

BRV, een synergie van ervaring en vakmanschap in hoveniers, loon- & grondwerken, stond voor de uitdaging om hun expertise en ervaring effectief te communiceren, niet alleen aan particuliere klanten maar ook aan grotere entiteiten zoals bedrijven en de overheid.

Ze wilden een platform dat hun capaciteiten duidelijk liet zien, waarbij de veelzijdigheid van hun werk onder de aandacht werd gebracht zonder afbreuk te doen aan de gespecialiseerde kennis en diensten die ze elk individueel aanbieden.

Onze Aangeboden Oplossing

Om aan deze uitdaging het hoofd te bieden, ontwikkelden we een op maat gemaakte website die de veelzijdigheid en diepte van BRV ‘s diensten en expertise naar voren brengt. We hebben ervoor gezorgd dat de webpagina’s visueel sterk zijn, met afbeeldingen die de kwaliteit van hun werk laten zien, terwijl de tekst inhoudelijk de focus legt op de specifieke diensten en projecten die BRV kan uitvoeren.

We hebben ook belangrijke scheidingen aangebracht tussen de informatie en diensten die relevant zijn voor particulieren en die voor overheid en bedrijven.

Behaalde Resultaten

Het eindresultaat is een visueel indrukwekkende website die met succes de omvang en expertise van BRV ‘s diensten overbrengt op bezoekers. Het platform is niet alleen informatief en gebruiksvriendelijk, maar laat ook de prachtige resultaten zien van de projecten die BRV in het verleden heeft gerealiseerd.

Deze strakke, visuele presentatie heeft de aandacht getrokken van potentiële klanten, waardoor BRV ‘s naamsbekendheid en bereik zijn vergroot.

Meer Cases 

Ontdek meer van ons werk en hoe we bedrijven hebben geholpen hun online aanwezigheid te transformeren. Bekijk onze andere cases en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen die DSR Commerce biedt.