Daily Sport Results

WEB

CREATIVE

Case Study

De Nieuwe Website van Daily Sport Results!

 Sta klaar om fit te worden met Daily Sport Results! We hebben een energieke, gebruiksvriendelijke website ontworpen die fitness leuk en benaderbaar maakt. Met gepersonaliseerde trainingen en lifestyle-adviezen, is een gezonde levensstijl nu slechts een klik verwijderd. Begin vandaag nog aan uw fitnessreis met de gloednieuwe website van Daily Sport Results!

Details

Bedrijfsnaam: Daily Sport Results
Oplevering: 2021

Daily Sport Results is een team van erkende personal trainers en lifestyle coaches met een achtergrond in sport, voeding en lifestyle. Ze blijven leren van internationale coaches om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Welkom bij ons team!

Uitdaging van de Klant

Naar een Digitaal Platform Daily Sport Results, een team van ervaren personal trainers en lifestyle coaches, wilde hun offline services vertalen naar de online wereld. In het bijzonder hadden ze hulp nodig bij het digitaliseren van hun op maat gemaakte voedingsschema’s en trainingsplannen.

Ze streefden naar een oplossing waarmee hun klanten gemakkelijk en altijd toegang hadden tot deze waardevolle informatie.

Onze Aangeboden Oplossing

Om aan de behoeften van Daily Sport Results te voldoen, hebben we een allesomvattende digitale oplossing gecreëerd. Door het integreren van een API in hun nieuwe website, konden we hun persoonlijke training- en voedingsadviezen online een nieuwe dimensie geven.

Nu kunnen klanten niet alleen 24/7 toegang krijgen tot hun persoonlijke voedingsschema’s, maar hebben ze ook de mogelijkheid om hun vooruitgang te delen en interactief hun fitnessdoelen te bereiken.

Behaalde Resultaten

Dankzij de digitale transformatie hebben we meer mensen kunnen helpen om hun fitnessdoelen te bereiken met Daily Sport Results. De website heeft zijn doel bereikt door mensen niet alleen op een leuke en interactieve manier in vorm te krijgen, maar ook door hen te voorzien van handige tools zoals gepersonaliseerde voedingsschema’s en trainingsplannen.

Dit leidt ertoe dat hun klanten hun doelen sneller bereiken en dat Daily Sport Results groeit in hun online aanwezigheid.

Meer Cases 

Ontdek meer van ons werk en hoe we bedrijven hebben geholpen hun online aanwezigheid te transformeren. Bekijk onze andere cases en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen die DSR Commerce biedt.