Don Loreto Italia

WEB

CREATIVE

Case Study

Website & Boekingssysteem voor Don Loreto Italia

We hebben voor Don Loreto Italia, een charmante B&B, een website met geïntegreerd boekingssysteem ontwikkeld. Door deze digitale stap zijn ze nu online zichtbaar en kunnen gasten direct boeken.

Details

Bedrijfsnaam: Don Loreto Italia
Oplevering: 2023

Het Nederlandse koppel Floor en Nick hebben hun passie voor Italië omgezet in een uniek bed & breakfast, Don Loreto Italia. Geniet in hun transformatie van een prachtige villa tot een knusse B&B van de Italiaanse charme en gastvrijheid.

Uitdaging van de Klant

Don Loreto Italia, een charmant bed & breakfast in het hart van Italië, zocht naar een manier om hun klantenstroom te vergroten. Ze realiseerden zich dat, ondanks hun aanwezigheid op Booking.com, hun accommodatie niet de gewenste zichtbaarheid kreeg.

Daarbovenop kwamen nog de kosten verbonden aan het gebruik van deze platformen, waardoor een significant deel van hun inkomsten in rook opgingen.

Onze Aangeboden Oplossing

DSR Commerce hebben we hun uitdaging ter harte genomen en een oplossing ontwikkeld die helemaal op hun maat werd gemaakt. We creëerden een unieke, boeiende website compleet met een geïntegreerd boekingssysteem.

Dit nieuwe systeem stelt bezoekers in staat om gemakkelijk en snel een kamer te reserveren, wat het boekingsproces voor zowel Don Loreto Italia als hun gasten vereenvoudigt. Daarnaast zetten we een doordachte marketingcampagne op in de daaropvolgende maanden om de naamsbekendheid te vergroten.

Behaalde Resultaten

Als resultaat van onze oplossingen, heeft Don Loreto Italia hun online zichtbaarheid aanzienlijk verhoogd, wat resulteerde in meer mensen die hun B&B ontdekten en uiteindelijk boekten. Het aantal directe boekingen via hun eigen website steeg opmerkelijk, waardoor ze potentiële gasten beter konden bereiken zonder de extra kosten en commissies van derde partijen.

Dit leidde tot grotere inkomsten en een grotere tevredenheid bij hun gasten.

Meer Cases 

Ontdek meer van ons werk en hoe we bedrijven hebben geholpen hun online aanwezigheid te transformeren. Bekijk onze andere cases en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen die DSR Commerce biedt.