Kwalitatieve Zorg

WEB

CREATIVE

Case Study

Website en AI-integratie voor Kwalitatieve Zorg

Wij hebben de website voor Kwalitatieve Zorg met trots ontworpen en geïntegreerd met onze AI-chatbot. Dit platform weerspiegelt hun expertise en toewijding, en optimaliseert hun unieke dienstverlening in de zorgsector.

Details

Bedrijfsnaam: Kwalitatieve Zorg
Oplevering: 2023

Kwalitatieve Zorg bemiddelt tussen zorgpersoneel en zorginstellingen. Door ervaring en netwerk helpt het bureau bij het vinden van passende opdrachten voor zorgprofessionals en vult het personeelstekorten bij instellingen op.

Uitdaging van de Klant

Als ervaren bemiddelaar in de zorg, kwam Kwalitatieve Zorg voor een nieuwe uitdaging te staan. Hun website was namelijk verouderd en misschien nog wel belangrijker: het miste dat moderne, dynamische gevoel dat tegenwoordig zo essentieel is in de online wereld.

De website, die in eerste instantie diende als een informatieve bron, was gevuld met platte tekst. Het ontbrak aan interactiviteit en levendigheid wat (potentiële) klanten of bezoekers een negatieve ervaring kon geven met het merk.

Onze Aangeboden Oplossing

Ons team bij DSR Commerce kwam met de perfecte oplossing. We hebben de website van Kwalitatieve Zorg helemaal opnieuw ontworpen. In deze ontwerpfase hebben we vooral gefocust op het toevoegen van zuivere, moderne designelementen voor een dynamischer en interactiever gevoel.

Om de interactie tussen Kwalitatieve Zorg en de bezoekers van de website te verbeteren, hebben we een krachtige AI-chatbot geïntegreerd. Deze chatbot staat klaar om alle vragen van bezoekers te beantwoorden en biedt zo een veel betere en meer efficiënte klantenservice.

Behaalde Resultaten

De resultaten die we hebben behaald met de vernieuwde website van Kwalitatieve Zorg zijn verbluffend. We hebben de nieuwe, moderne en interactieve website succesvol opgeleverd en de reacties waren vanaf het begin al positief. De website is nu veel aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker voor bezoekers, en dankzij de geïntegreerde AI-chatbot is de klantenservice enorm verbeterd.

Met deze oplossingen heeft Kwalitatieve Zorg nu een website die helemaal van deze tijd is en klaar is voor de toekomst.

Meer Cases 

Ontdek meer van ons werk en hoe we bedrijven hebben geholpen hun online aanwezigheid te transformeren. Bekijk onze andere cases en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen die DSR Commerce biedt.