Rijschool de BoB

WEB

CREATIVE

Case Study

Online Boost voor Rijschool De Bob

We hebben voor Rijschool De Bob, een gevestigde naam in Leiden, een aantrekkelijke website opgezet. Hierdoor kan de rijschool meer mensen bereiken en hen voorbereiden op succesvol rijden. Start je rij-avontuur gemakkelijker en sneller met Rijschool De Bob!

Details

Bedrijfsnaam: Rijschool de BoB
Oplevering: 2021

Rijschool De Bob in Leiden biedt stapsgewijze rijlessen en theorielessen aan. Leerlingen worden thuis opgehaald en teruggebracht. De focus ligt op het ontwikkelen van verkeerskennis, gevaarherkenning en inzicht.

Uitdaging van de Klant

Rijschool De Bob, met zijn reputatie van kwaliteit en zorgvuldige begeleiding in Leiden, was gevestigd in de harten van velen, maar hun bereik was beperkt. Ondanks hun lokale populariteit, misten ze toegang tot een grotere, mogelijk geïnteresseerde jonge publiek.

Weten dat veel van hun potentiële leerlingen online zoeken naar rijopleidingen, voelden ze sterk de noodzaak om een krachtige online aanwezigheid te creëren.

Onze Aangeboden Oplossing

Creëren van een Interactieve en Informatieve Website In reactie op deze uitdaging, hebben we bij DSR Commerce een levendige en intuïtieve website ontwikkeld die de waarden en diensten van Rijschool De Bob overbrengt. Met specifieke aandacht voor de gebruikerservaring, hebben we een platform gecreëerd dat zowel informatief als boeiend is.

De website benadrukt de unieke stapsgewijze aanpak van de rijschool en licht ook belangrijke aspecten van hun curriculum uit, zoals theorieonderwijs en gevaarherkenning.

 

Behaalde Resultaten

Met de nieuwe website heeft Rijschool De Bob hun online zichtbaarheid aanzienlijk vergroot en hebben ze een aantrekkelijk online platform waarop toekomstige leerlingen zich kunnen oriënteren. Dit heeft geleid tot een significante toename van het aantal jongeren dat zich nu aanmeldt voor rijlessen bij Rijschool De Bob.

Het project heeft bijgedragen aan het verbinden van leerlingen met de kwalitatieve rijopleiding die deze rijschool biedt, waardoor meer jongeren nu veilig en met vertrouwen de weg op kunnen.

Meer Cases 

Ontdek meer van ons werk en hoe we bedrijven hebben geholpen hun online aanwezigheid te transformeren. Bekijk onze andere cases en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen die DSR Commerce biedt.