Rijschool Duwo

WEB

CREATIVE

Case Study

Ontdek de Snelweg naar Succes met Rijschool Duwo’s Nieuwe Website

Spring in de digitale auto bij Rijschool Duwo! Ontdek op hun nieuwe, overzichtelijke website snelle rijopleidingen, topinstructeurs en studentenvoordeel. Jouw rijavontuur begint hier. Start de motor en rij veilig met Duwo!

Details

Bedrijfsnaam: Rijschool Duwo
Oplevering: 2022

Rijschool Duwo, actief in Leiden, Noordwijk en de Bollenstreek, biedt ervaren instructeurs, snelle rijopleidingen zonder wachttijden en een focus op veiligheid. Met lespakketten en studentenkorting, is het halen van je rijbewijs efficiënt en betrouwbaar.

Uitdaging van de Klant

Rijschool Duwo wilde meer dan alleen wat brochures op het internet. Ze wilden een representatieve online aanwezigheid opbouwen die hun merkidentiteit weerspiegelt – modern, dynamisch en klantgericht. Ze zochten naar een website die overzichtelijk was, boordevol functies voor hun klanten om gemakkelijk de juiste informatie te vinden over hun uitgebreide rij-instructie diensten, van reguliere lessen tot opfriscursussen.

Onze Aangeboden Oplossing

Vanwege de specifieke behoeften van Rijschool Duwo hebben we gekozen voor een op maat gemaakte oplossing – een nieuw ontworpen website die functionaliteit en visueel ontwerp combineert. De website omvat een duidelijk overzicht van Duwo’s diensten, variërend van beginnerslessen tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.

Door eenvoudige navigatie en duidelijke categorisering kunnen bezoekers gemakkelijk de informatie vinden die zij nodig hebben.

Behaalde Resultaten

Ons team heeft een website gecreëerd waar Rijschool Duwo trots op kan zijn. Het eindresultaat is een strakke, moderne website die de diversiteit en professionaliteit van Rijschool Duwo illustreert. De website straalt niet alleen de kwaliteit van Rijschool Duwo’s diensten uit, maar ook hun commitment om elke leerling de beste rijopleiding te bieden.

Deze site heeft Rijschool Duwo al een verhoogde zichtbaarheid en positieve feedback van klanten opgeleverd.

Meer Cases 

Ontdek meer van ons werk en hoe we bedrijven hebben geholpen hun online aanwezigheid te transformeren. Bekijk onze andere cases en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen die DSR Commerce biedt.