SEO – QCTB

WEB

CREATIVE

DSR Commerce | AI Web development Marketing

DSR Commerce's Krachtige SEO Belofte

Bij DSR Commerce hanteren we een ‘No Cure, No Pay’ beleid omdat we vertrouwen hebben in onze expertise. Wat houdt dit in? Simpel: we beloven een SEO-score van 90%+ op uw website. Als we deze hoge score niet bereiken, hoeft u niets te betalen. Dat is onze belofte en garantie naar u toe. Kortom: uitmuntendheid en resultaat-“, dat is waar DSR Commerce voor staat.

Case

%

Prestaties

Dit meet hoe snel je website laadt en reageert op bepaalde acties. Een website met een hoge prestatie scoort betekent dat deze snel laadt, wat essentieel is, omdat bezoekers niet lang willen wachten.

%

Toegankelijkheid

Dit gaat over hoe gemakkelijk mensen met verschillende vaardigheden en apparaten jouw website kunnen gebruiken. Een hoge toegankelijkheidsscore betekent dat jouw site gemakkelijk te gebruiken is door mensen met een beperking, en op allerlei apparaten goed werkt.

%

Praktische tips

Deze score beoordeelt of je website een aantal “beste praktijken” volgt. Bijvoorbeeld hoe veilig jouw site is, of het goed gaat met navigatie enz. Hoge scores in ‘praktische tips’ betekenen dat de basis van jouw site solide is.

%

SEO

Dit gaat over hoe goed jouw website is geoptimaliseerd om door zoekmachines gevonden te worden. Een hoge SEO score betekent dat jouw site waarschijnlijk hoger zal verschijnen in zoekresultaten, wat meer verkeer naar je website kan brengen.

QCTB: Transformatie door Innovatieve SEO

Quantum Bytes AI, onze eigen cryptobot, ging door een grondige SEO optimalisatie proces, wat resulteerde in opmerkelijke prestatieverbeteringen. De website maakt al gebruik van de nieuwste technologie, en met onze verdere SEO aanpassingen hebben we zijn online aanwezigheid en effectiviteit vergroot.

Op Weg naar een Nieuwe Standaard

DSR Commerce streeft altijd naar het beste, zelfs als we werken aan onze eigen projecten. In het geval van Cryptobot Quantum Bytes AI, hebben we beste SEO praktijken toegepast en aanzienlijke verbeteringen aan de prestatie en de toegankelijkheid van de bot gerealiseerd. Deze verbeteringen stellen ons in staat om nieuwe hoogtes te bereiken

Desktop

DSR Commerce | AI Web development Marketing

DSR Commerce | AI Web development Marketing

Mobiel

DSR Commerce | AI Web development Marketing

DSR Commerce | AI Web development Marketing

Investeren in Gebruikerservaring

Ons werk aan Quantum Bytes AI gaat verder dan codering en algoritme-optimalisaties, we hebben ook een sterke focus op de ervaring van eindgebruikers. Door middel van uitgekiende SEO-interventies, zijn we erin geslaagd om de toegankelijkheid en bruikbaarheid van onze cryptobot drastisch te verbeteren. Dit benadrukt onze inzet voor het creëren van een product dat niet alleen krachtig en efficiënt is, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk.