Tony Vergunst

WEB

CREATIVE

Case Study

Digitale Transformatie voor Tony Vergunst

We hebben het familiebedrijf Tony Vergunst, bekend van hun unieke stroopwafels, geholpen hun bereik te vergroten met een nieuwe website. Nu kunnen nog meer stroopwafelliefhebbers genieten van hun ultieme stroopwafelervaring.

Details

Bedrijfsnaam: Tony Vergunst
Oplevering: 2023

Sinds 1951 specialiseert het familiebedrijf van Tony Vergunst zich in het bakken van stroopwafels. Het bedrijf, gestart in Gouda en uitgebreid naar Den Haag, is bekend om zijn unieke stroopwafels en streeft naar de ultieme stroopwafelervaring.

Uitdaging van de Klant

 Tony Vergunst’s stroopwafelbedrijf, met zijn lange geschiedenis en passie voor kwaliteitsproducten, wilde hun bereik uitbreiden naar een groter publiek.

Hoewel ze al een bekende naam waren op de markten in Leiden en Katwijk, hadden ze nog geen website om hun heerlijke stroopwafels online te promoten en met de wereld te delen.

Onze Aangeboden Oplossing

Bij DSR Commerce hebben we een op maat gemaakte, stijlvolle en toch traditioneel aanvoelende website voor hen ontwikkeld. Geïnspireerd op het thema van Delfts blauw, weerspiegelt de website de rijke geschiedenis en het vakmanschap waarmee iedere stroopwafel wordt gemaakt.

Elke pagina is ontworpen om bezoekers mee te nemen op een reis door de tijd, terwijl het heden niet uit het oog wordt verloren.

Behaalde Resultaten

Dankzij de nieuwe website is Tony Vergunst’s stroopwafelbedrijf nu een online hit. De site heeft niet alleen hun zichtbaarheid vergroot, maar heeft ook meer culinaire ontdekkingsreizigers naar hun kramen op de markten van Leiden en Katwijk geleid.

Deze digitale transformatie heeft hen in staat gesteld om hun passie te delen met nog meer stroopwafelliefhebbers.

Meer Cases 

Ontdek meer van ons werk en hoe we bedrijven hebben geholpen hun online aanwezigheid te transformeren. Bekijk onze andere cases en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen die DSR Commerce biedt.