Wijnveldt en van Kesteren

WEB

CREATIVE

Case Study

Breng je Tuindromen tot Leven op de Website van Wijnveldt & Van Kesteren

Nieuwsgierig hoe je tuin kan transformeren? Op de nieuwe website van Wijnveldt & Van Kesteren Hoveniers maak je kennis met de vele mogelijkheden van tuinrenovatie.

Deze responsive website zit boordevol inspiratie en mooie projecten om jouw tuindromen tot leven te brengen.

Details

Bedrijfsnaam: Wijnveldt & Van Kesteren
Oplevering: 2022

Wijnveldt & Van Kesteren Hoveniers, opgericht in 2020 door Danny Wijnveldt en Jasper van Kesteren, bundelt jarenlange ervaring in tuinverzorging. Onze missie: prachtige tuinen creëren en onderhouden met onze gecombineerde expertise.

Uitdaging van de Klant

Wijnveldt & Van Kesteren Hoveniers, twee ervaren hoveniers met een gecombineerde ervaring, waren op zoek naar een manier om hun unieke visie en grondige expertise op het gebied van tuinverzorging te delen. Ze waren niet op zoek naar zomaar een website – ze wilden een online platform dat hun professionele aanpak belichaamde, terwijl het ook een plek was waar klanten hun indrukwekkende werk en projecten konden bekijken.

Deze gedreven hoveniers hadden een digitale revolutie voor ogen en hadden een ontwerpteam nodig dat hun inzicht en passie voor natuurlijke elegantie kon vertalen naar een strak en modern webdesign.

Onze Aangeboden Oplossing

Begrip hebben voor de wensen van de klant was ons startpunt. We wilden een plek creëren waar hun projecten niet alleen gezien konden worden, maar waar ze tot leven kwamen voor bezoekers. Het resultaat? Een op maat gemaakte, responsive website waar bezoekers door de overvloed aan prachtige foto’s van verschillende projecten kunnen bladeren, en waar ze de transformatie van verschillende tuinen kunnen ervaren alsof ze er zelf bij waren.

Deze site tilt het concept van een portfolio naar een hoger niveau door bezoekers niet alleen te tonen wat Wijnveldt & Van Kesteren Hoveniers kunnen doen, maar ook laat zien wat ze zelf zouden kunnen bereiken met hun eigen tuin.

Behaalde Resultaten

De nieuwe website heeft het vermogen van Wijnveldt & Van Kesteren Hoveniers om hun uniek talent in de wereld van de tuinverzorging te laten zien, enorm vergroot. Hun aanwezigheid en invloed in de Bollenstreek is enorm toegenomen onder tuinliefhebbers in de regio.

Dit succes toont aan dat de nieuwe responsive website een cruciaal instrument is in het bereiken van hun groeiende klantenbestand en hun doel om mooi en duurzaam tuinontwerp toegankelijk te maken voor alle groenliefhebbers.

Meer Cases 

Ontdek meer van ons werk en hoe we bedrijven hebben geholpen hun online aanwezigheid te transformeren. Bekijk onze andere cases en laat je inspireren door de innovatieve oplossingen die DSR Commerce biedt.